MOVE e.355 stadssloep

Kernpunten 5,5 meter stadssloep MOVE e.355

Geruisloos genieten

Volop genieten van de frisse lucht en het mooie weer terwijl je geruisloos de hele dag over het water glijdt. Ideaal voor een picknick of een drankje terwijl je van het uitzicht geniet. Ruimte voor wel 8 personen. De perfecte keuze voor mensen die graag willen genieten van de natuur en het water zonder het milieu te schaden. Een unieke elektrisch aangedreven sloep. Duurzaam en milieuvriendelijk varen op het water. Hypermoderne aandrijving voorzien van een veilige lithium ijzerfosfaat batterij . Met deze batterij kun je onafgebroken varen: 140 km varen met een snelheid van 7 km per uur of 50 km varen met een snelheid van 10 km per uur. Een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en stille manier om te genieten van het varen op het water.

STATE OF ART

De sloep heeft een ingebouwde lokatie tracker ,diefstalbeveiliging zodat je vanuit thuis de boot altijd kunt volgen en ook kunt zien of de batterij volgeladen is. Tevens het gemak van aan of uit zetten op afstand.  Fraaie onderdelen van op natuurlijke wijze verduurzaamd hout. Heeft veel ruimte om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Comfortabele veilige kuip met ruime plek voor het stuurwiel en zitplaats voor zeker 8 personen en zelfs een toilet. Dus geen gestress meer over aanlegplaatsen.

De boot heeft een sterke constructie en is simpel te bedienen en gemakkelijk af te meren. Eenvoudig te manoeuvreren en er zijn geen speciale vaardigheden nodig om de sloep te besturen dit maakt de MOVE e.355 de ideale boot voor beginners én ervaren watersporters. De standaard uitvoering is voorzien van alle gemakken, zoals vuil en waterafstotende luxe comfortabele kussen set, en marine coating in kleur naar wens. Sfeervol interieurverlichting over de gehele lengte zorgen voor een prettige sfeer en uitstraling. En uiteraard navigatieverlichting maken het geheel compleet.

E355M touw

COMFORT

Zeer comfortabele geruisarme boot met ruime zitplaatsen. Een veilig hoog vrijboord, comfortabele zit achter het stuurwiel. Luxe toilet in afgesloten ruimte. Zeer eenvoudige bediening met één handel vooruit en achteruit. Stuurwiel besturing voor precisie manoeuvres, sterke afmeer punten voor, achter en aan de zijkant. Interieurverlichting met warm wit led licht. Inclusief voor en achter navigatieverlichting. Zachte zitkussens voor en met sterke water en vuil afstotende stof. Kleurecht 72 mm kabelaring met UV bescherming.

Onderhoudsvrij natuurstenen unieke tafel.
Inclusief dekzeil van lichtgewicht materiaal ter bescherming en schoon houden van de sloep. Inzichtelijk scherm voor nauwkeurig bepalen van de resterende vaartijd en afstand. Tijdens het laden kan de batterijconditie gevolgd worden op het scherm. Koppeling aan internet met lokatie tracker, batterij conditie, bilge water alarm, functioneren van lader. 230 volt aansluiting aan boord voor koelbox /koffiezetter /waterkoker tijdens vaartocht. Kleurstelling is actueel en kan aangepast worden aan de eigen persoonlijke voorkeur.

Door de sterke constructie en eenvoudige bediening kan de boot ook goed verhuurd worden.

E355M electromotor

Technische specificaties

Lengte 5.50M
Breedte 2.30M
Passagiers 8
Gewicht 1000kg.
Motor E- Propulsion navi 3.0
Vermogen 3 Kilowatt

Automatisch bilge systeem voorzien van waarschuwing systeem op afstand. Hydraulische besturing met comfortabel stuurwiel. Volledig Elektrisch aandrijf systeem.
Navigatieverlichting.
Groot 14 kWh batterijpakket.
12 volt usb lader 230 volt boordnet.
Standaard stopcontact 230 volt 2kW.
Multifunctioneel scherm met navigatie software en batterij controle is optioneel.
Diverse onderdelen gebouwd met verduurzaamd Plato Wood.

Prijs vanaf €49.900 (incl. BTW)
Garantie 2 jaar, op motor 1 jaar, op batterij 6 jaar aflopend. Boordcomputer met historische loggegevens.
Optioneel koppeling via internet en onderhoud op afstand.